Silverörnserien

Följande böcker i Silverörnserien har utgivits på svenska:

Legionären (2009) Macro och Cato möts för första gången och deras vänskap blir ett faktum efter hjältemodiga insatser. Läs mer »

Erövringen (2010) De båda hjältarna kämpar besinningslöst i kampen om att erövra Britannien. Läs mer »

Jakten (2010) Erövringen av Britannien fortsätter. Läs mer »

Upproret (2011) Ska romarna äntligen lyckas lägga Britannien under sig? Läs mer»

Sveket (2011) Våra hjältar Macro och Cato blir förvisade och jagade som hundar av såväl sina egna kamrater som fiendearmén. Läs mer»

Profetian (2012)  När ett av Roms heligaste föremål beslagtas av pirater beordras de två vännerna Macro och Cato åter ut i tjänst. Läs mer»

Hotet (2012) Problemen tornar upp sig vid Romarrikets östra gräns. De romerska trupperna är i uselt skick och ledarna för legionen är totalt korrupta. Läs mer»

Centurion (2013) När Palmyras kungahus plötsligt skakas av öppen revolt skickas veteranen Macro, den unge Cato och en insatsstyrka att försvara kungen. Läs mer»

Gladiatorn (2013) En hamnstad på Kreta ödeläggs efter en jordbävning. Macro och Cato tar sig dit för att bringa ordning i kaoset. Läs mer»

Legionen (2014) Ett allvarligt uppror med gladiatorn Ajax i spetsen hotar det romerska rikets stabilitet. Läs mer»

Konspirationen (2014) Det är år 51 e Kr och förrädare hotar att störta imperiet i ett blodigt kaos. Läs mer»

Återkomsten (2015) Macro och Cato måste bekämpa motståndet från de infödda stammarna i Britannien och förhindra att romerska trupper tillintetgörs. Läs mer»

Blodsbröder (2016) Romarnas erövring av Britannien hotas i de egna leden. Prefekt Cato och centurion Macro måste avslöja förrädaren för att förhindra ett katastrofalt nederlag. Läs mer»

Druiderna (2016) De romerska hjältarna Macro och Cato står inför en obeveklig fiende i Britannien. Det är år 52 e Kr och öns västra stammar, ivrigt påhejade av druiderna, förbereder sig för strid. Men kan deras mod och disciplin mäta sig med de romerska legionärernas? Läs mer»

Vill du läsa mer om Scarrows soldater Cato och Macro? Besök deras officiella hemsida här!